kelaidis.gr

wedding photography & videography

Baptism

Καλώς ήρθατε

Εάν θα έπρεπε να περιγράψουμε με δύο λόγια τη δουλειά μας, θα λέγαμε πως «ζωγραφίζουμε τις στιγμές».
Στιγμές φτιαγμένες από χαμόγελα, αγκαλιές και χάδια.
Στην πιο σημαντική ημέρα για το μωρό σας, τη βάπτισή του, εμείς θα είμαστε παρών¨ έχοντας το φακό μας για πινέλο και εσάς για τον πιο όμορφο καμβά, με μοναδικό πρωταγωνιστή τη μικρή σας αγάπη.
Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε!

Φωτογράφιση New Born

Το νεογέννητο κατέφτασε στο νέο του σπίτι, η αίσθηση στην ατμόσφαιρα ρομαντική και εσείς, το λιγότερο ευτυχισμένοι. Τι απομένει; Η αποτύπωση των πρωτόγνωρων αυτών στιγμών στην κάμερά μας και φυσικά η δημιουργία ενός book από τις πρώτες κιόλας στιγμές της νεογέννητης αγάπης σας. Μία καλλιτεχνική φωτογράφηση στο χώρο σας, με τη διακόσμηση που επιθυμείτε, σε συνδυασμό με την αισθητική που αρμόζει στο γούστο σας, θα είναι το δώρο προς το μωρό σας, αφού με το πέρασμα των χρόνων η αξία του θα φαντάζει ανεκτίμητη στα μάτια του μικρού πρωταγωνιστή αλλά και ολόκληρης της οικογένειας.

Φωτογράφιση για το Βιβλίο Ευχών

Μια ηλιόλουστη βόλτα στο πάρκο, μία ζεστή περιήγηση σε όμορφα μέρη θα είναι η ευκαιρία μας να δημιουργήσουμε δεσμούς εμπιστοσύνης με εσάς, τους νέους γονείς, αλλά και να φιλοτεχνήσουμε μία από τις πιο δημιουργικές φωτογραφίσεις για την  οικογένεια αλλά αν μη τι άλλο και τους καλεσμένους σας. Το μικρό αγγελούδι κλέβοντας τις εντυπώσεις με τις πόζες και το ταπεραμέντο του θα κοσμήσει τις σελίδες του βιβλίου ευχών και εν συνεχεία φίλοι και συγγενείς θα έχουν τη δυνατότητα να ευχηθούν και να γράψουν λόγια αγάπης για τον μικρό πρωταγωνιστή. Παράλληλα, η συγκεκριμένη φωτογράφιση θα μας βοηθήσει να συλλέξουμε αρκετό υλικό όπου θα χρησιμοποιηθεί την ημέρα της βάπτισης.

Κινηματογράφηση για το Video clip

Μία εκλεκτή ταινία μικρού μήκους. Μία ταινία γεμάτη στιγμές έντονες και ξεχωριστές, όπου θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα με τη φωτογράφιση για το βιβλίο ευχών, θα είναι ικανή να αναπλάσει από την αρχή κάθε σκέψη και αίσθημα εκείνης της ημέρας. Μία συγκινητική αποτύπωση της ζωής σας, μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του φωτογράφου, θα γίνει η αφορμή να τραβήξετε όλα τα βλέμματα και να δημιουργήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις σε φίλους και συγγενείς. Τα παιχνίδια της μικρής σας αγάπης, τα χαμόγελα και τα χάδια, σε συνδυασμό με τις δικές σας στιγμές μαζί του, θα αποτυπωθούν στον κινηματογραφικό μας φακό και με τη βοήθεια του μοντάζ, θα προβληθεί την ημέρα της δεξίωσης ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα. Ένα κινούμενο, εάν θέλετε, παραμύθι με την οικογένειά σας, στις θέσεις των πρωταγωνιστών.

Η προετοιμασία στο σπίτι

Η ανυπομονησία μεγάλη, η αγάπη που πλημμυρίζει τους χώρους του σπιτιού τεράστια, και η χαρά που πνέει διάχυτη στα άτομα που σας τριγυρίζουν, συνθέτουν  ένα μοναδικό φόντο αναμνήσεων το οποίο εμείς, έχουμε αναλάβει να διατηρήσουμε ζωντανό μέσα από τις φωτογραφίες και τavideo. Όλη η διαδικασία, το ντύσιμο και το τάισμα του μικρού σας θησαυρού αλλά ακόμη και οι δικές σας ετοιμασίες, θα γίνουν μέρος των albumsπου θα δημιουργήσουμε για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, εσείς όπως και το μωρό σας όσο μεγαλώνει, θα διατηρείτε έναν θησαυρό από αναμνήσεις στο ντουλάπι σας και ένα υλικό όπου θα μπορείτε να επιστέφετε σε αυτό όποτε το επιθυμείτε.

Η Βάπτιση

Φώτα; Έτοιμα.  Κάμερες; Έτοιμες.  Φύγαμε! Η πιο σημαντική παράσταση στη μέχρι τώρα ζωή του, απέχει μόλις λίγα λεπτά. Ο ναός στολισμένος ολόγυρα με λουλούδια, οι μπομπονιέρες στη θέση τους, οι καλεσμένοι χαμογελαστοί να στέκονται ανυπόμονα μέχρι να αντικρίσουν το μικρό τους θησαυρό και εμείς εκεί. Να βιντεοσκοπούμε και να φωτογραφίζουμε το κάθε δευτερόλεπτο. Να μη χάνουμε ούτε στιγμή, ώστε το υλικό που θα παραλάβετε στα χέρια σας να είναι όπως το είχατε φανταστεί. Στιγμές και πλάνα από τον μικρό μας πρωταγωνιστή, εσάς, αλλά και τους ανθρώπους που σας τίμησαν με την παρουσία τους, θα είναι μόνο λίγα από τα στιγμιότυπα που θα καταγράψουμε με απόλυτη διακριτικότητα κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Έπειτα, ακολουθεί ο χαιρετισμός των καλεσμένων σε πλήρη κάλυψη από τους ανθρώπους μας και  φυσικά η λήψη των οικογενειακών φωτογραφιών. Στόχος μας, σε αυτήν την περίπτωση, είναι να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και αυτό θα επιτευχθεί μέσα από τις ορθές επιλογές και οδηγίες του φωτογράφου, ώστε να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα. Τέλος, εσείς μαζί με το αγγελούδι σας, ανέμελοι πια και δίχως καθόλου άγχος, θα έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε πολλές και διαφορετικές φωτογραφίες καταδεικνύοντας το μέγιστο της  χαρά σας στο φωτογραφικό μας φακό

Η δεξίωση

Μία όμορφη έκπληξη θα περιμένει τους καλεσμένους σας στην είσοδο της δεξίωσης. Εκεί, θα βρίσκεται το Βιβλίο Ευχών, όπου φίλοι και συγγενείς θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις ευχές τους γράφοντάς τες στο εσωτερικό. Όταν με το πέρας της ώρας οι καλεσμένοι  καθίσουν στη θέση τους, επιμελούμεθα, το βιβλίο ευχών, να περάσει από όλα τα τραπέζια .Όταν πλέον, ο κόσμος θα έχει συγκεντρωθεί στην αίθουσα ενώ τα φώτα χαμηλώνουν, η ατμόσφαιρα θα μεταμορφωθεί και η στιγμή για την προβολή του πολυπόθητου video clip που τραβήξαμε μαζί, θα έχει φτάσει και εσείς θα έχετε καταφτάσει με το μικρό σας αγγελούδι, σειρά θα έχει η κοπή της τούρτας και αμέσως μετά, θα ακολουθήσει, ένας όμορφος χορός αγκαλιά με το μωράκι σας. Η συνέχεια, λίγο-πολύ γνωστή και οι ευκαιρίες για λήψη φωτογραφιών και φυσικά βίντεο πολλές και διαφορετικές

Η φωτογράφιση Next Day & το Video Clip 

Οι ημέρες από την όμορφη τελετή, πέρασαν. Το μωράκι σας, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, παρόλο την πιθανή ταλαιπωρία  που μπορεί να ένιωσε την ημέρα της βάπτισής του, είναι πανέτοιμο για νέες εμπειρίες. Πιάνοντας και πάλι λοιπόν, το φωτογραφικό αλλά και κινηματογραφικό μας φακό, ήρθε η στιγμή, να τραβήξουμε τις πιο εκλεπτυσμένες φωτογραφίες του μικρού σας θησαυρού, αυτές με την καλλιτεχνική πινελιά που θα τις κάνει να ξεχωρίζουν από όλες τις υπόλοιπες. Οι αυθόρμητες  κινήσεις του, τα γέλια και τα παιχνίδια του θα τελειοποιήσουν με έναν μαγικό τρόπο το φωτογραφικό αποτέλεσμα. Εν τω μεταξύ, και εν μέσο του τρελού παιχνιδιού που θα έχει ξεκινήσει, η κινηματογραφική μας κάμερα θα απαθανατίζει πλάνα του μικρού σας αγγέλου δημιουργώντας μία μικρή ταινία.